Skeepebox voor wethouder Huisman

Skeepebox voor wethouder Huisman

Eerste skeepebox van 2021 overhandigd aan wethouder Huisman
Lotte Elbrink van I Love Texel heeft de eer om de eerste Skeepebox van het jaar uit te reiken aan onze wethouder mevrouw Hennie Huisman.

De Skeepebox is een initiatief van de Texelse schapenvereniging om de start van het lamsvlees seizoen in te luiden. In de box zitten de benodigdheden om een heerlijke, complete maaltijd te bereiden met het Texels lamsvlees, Texelse aardappelen en Texelse asperges. Er zit een uitleg van het recept in en een QR code om een instructie kookfilm te bekijken gemaakt door VideoLux en Annette van Ruitenburg. I Love Texel verzorgt de boxen in samenwerking met PLUS Hooijschuur uit De Cocksdorp.

Echt Texels Lam heeft een behoorlijke periode van zijn leven buiten gelopen van minimaal 100 en maximaal 365 dagen. Dat is goed voor het lam en het uiteindelijke vlees, maar het is ook een onderdeel van de missie en visie van de Texelse schapenvereniging. De lammeren en schapen leveren namelijk een onmisbare bijdrage aan het Texelse landschap.

Drie opeenvolgende dinsdagen zijn er maximaal 100 boxen beschikbaar die besteld kunnen worden via de website van I Love Texel. Levering is uitsluitend mogelijk op Texel en uiteraard voor zowel bewoners als bezoekers van Texel.

Drie weken lang op dinsdag lamsvleesdag
15 juni, 22 juni & 29 juni
100 daags lamsvlees * 100 boxen
€ 49,50 voor twee personen, thuisbezorgd
Op=Op

U kunt vanaf 7 juni bestellen op de website van I Love Texel. Levering van de box is dan op de dinsdag (alleen op Texel!) waarvoor u gekozen heeft.

Deel dit artikel