Geschenk- en kerstpakketten

Texelse geschenkpakketten

In overleg stellen we een echt Texels pakket samen naar eigen budget en wens, voor elke gelegenheid.

Lokale producten

Met de grote diversiteit van heerlijke lokale producten maken we een feestelijk pakket.

Maak het persoonlijk

Wilt u een eigen boodschap, geschenk of bijvoorbeeld een filmpje toevoegen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Echt Texels pakket

I Love Texel kan ook voor uw bedrijf een uniek geschenkpakket verzorgen. Voor kerst of elke andere gelegenheid. Samen met onze partners maken we er iets feestelijks van. Bekijk de video en ontdek hoe we voor een groot internationaal bedrijf samen met Leer- werkbedrijf De Bolder een prachtige eindejaars waardering hebben samengesteld, verpakt en verstuurd.

Uiteraard kunnen we uw geschenkpakket aanvullen met persoonlijke cadeaus of luxe artikelen waarmee u de ontvanger van het pakket wilt verrassen.

Gemaakt naar wens

Wilt u een gepersonaliseerd geschenk? Misschien met uw logo of een persoonlijke boodschap. In onze eigen werkplaats kunnen we een hele diversiteit aan producten voorzien van een bedrukking naar wens.

Mokken, een tegeltje met een spreuk, schorten, tassen, puzzels, er zijn legio mogelijkheden om er een pakket met een geheel eigen tintje van te maken. Op Texel worden diverse mooie producten gemaakt die zeer geschikt zijn om cadeau te geven.

Denk bijvoorbeeld aan een duurzaam geproduceerde borrel- of kaasplank van beukenhout gemaakt bij het leer-werkbedrijf van Texel.

Voorbeelden van producten

Offerte opvragen