Vakslager Peter Haker

Locatie

De Slagerijwinkel van Peter Haker kun je vinden in Den Burg aan de Vismarkt.

Producten

In de winkel van Peter is een diversiteit van Texels rundvlees, varkensvlees en lamsvlees te koop.

Slagerij

In Oudeschild heeft Peter een prachtige werkplaats waar hij zijn slagerij producten klaarmaakt.

Eerlijk vlees

Peter en  José Haker zijn een bekend slagersgezin op Texel. Peter is het slagersvak van jongs af aan ingerold. Hij heeft bij diverse slagers en het slachthuis op Texel veel ervaring opgedaan. Hij is voor zichzelf begonnen in een bedrijfspand aan de Stoompoort in Oudeschild. Hier heeft hij een ruime slagerswerkplaats met toonbank waar je terecht kunt voor een heerlijk stuk Texels vlees.

In 2020 kwam de mogelijkheid om in Den Burg een nieuwe winkel te openen bij de ontwikkeling van nieuwbouw op de Groeneplaats. Peter maakt al zijn producten zelf gereed en staat voor kwaliteit. Vakslager Peter Haker heeft het label “Echt Texels Product”. Hij werkt het liefst met de prachtige producten van ons eiland.

Lamsvlees

In samenwerking met I Love Texel maakt Peter het lamsvlees van de Dapper. boeren gereed voor gebruik in de horeca. Deze lammeren worden per heel lam verkocht met als doel er voor te zorgen alle delen van het lam duurzaam gebruikt worden. Onder andere vakantiepark De Krim gebruikt het lamsvlees in een aantal heerlijke gerechten.

Voor verzorgingstehuis De Gollards, onderdeel van Omring, maakt Peter vanaf het najaar van 2021 diverse bereidingen en vleeswaren van Texels varkensvlees, lamsvlees en rundvlees.

Het verzorgingstehuis probeert samen met I Love Texel zo veel mogelijk lokale producten te verwerken in de gerechten die nog steeds in de eigen keuken worden bereid en ook via Tafeltje-dek-je bij mensen aan huis worden gebracht.

Een echte vakslager

Slagerijwinkel

In een prachtige nieuw pand gerealiseerd in 2020 vind je de slagerijwinkel van Peter en zijn vrouw José. Hier verkopen ze met veel enthousiasme hun vleeswaar. Ze maken veelal gebruik van Texels vlees van diverse lokale boeren en kunnen je hier ook van alles over vertellen. 

is toegevoegd aan je winkelwagen:
Afrekenen