Texelse Branding

Kom langs voor een bakkie

Texelse Branding vind je aan de Vismarkt in Den Burg.

Voor alle smaken

De koffies van Texelse Branding kun je verkrijgen in bonen, gemalen of cups.

Koffie kopen?

Dat kan op diverse plaatsen bij de Texelse retailers en uiteraard bij de winkel in Den Burg.

Bakken en branden

Evert Malschaert en Fabrizio Previti branden met veel liefde voor het ambacht heerlijke koffie en bakken de lekkerste broodjes. Hiervan kun je genieten in hun prachtige zaak. De vers gebrande koffie leveren ze aan diverse horecabedrijven en winkels op het eiland. Voor gebruik op bijvoorbeeld de hotelkamer is ze ook te verkrijgen in cups.

Het liefst kopen ze de koffie direct bij de boer maar in ieder geval fair trade. Koffiebonen worden geteeld in een grote een diversiteit aan landen en regio’s. Selecteren van de koffiebonen doen ze zelf en ze proberen de oorsprong van de koffie terug te laten komen in de branding.

Biologisch en lokaal

Het gebruik van eerlijke, biologische en zoveel mogelijk lokale producten staat voorop bij de mannen van Texelse Branding. Met melk van de Novalishoeve uit Den Hoorn maken ze de mooiste cappuccino’s en bij het zetten van de koffie gebruiken ze gezuiverd water.

De zuurdesem broden, croissants, kaneelbroodjes en nog veel meer lekkers worden dagelijks vers gemaakt door Fabrizio in de ambachtelijke bakkerij. Het hele proces is te volgen vanuit de winkel.

Op Texel gebrand en gebakken

Texelse Branding

Voor een heerlijke koffie met een versgebakken broodje ben je van harte welkom bij Evert en Fabrizio. Met een beetje geluk hebben ze ook nog even tijd om je kennis over koffie en brood bij te spijkeren.

Maandag tot & met zaterdag
08:30u tot 17:00u

Op zondag is Texelse Branding gesloten.

is toegevoegd aan je winkelwagen:
Afrekenen