Eagles Ranch

Waar scharrelen de varkens?

De varkens van Henk en Danielle scharrelen op diverse plaatsen lekker buiten rond.

Bekend om de paarden

De familie Zoetelief staat bekend om hun Paint Horse fokkerij.

Schapen en scharrelvarkens

Henk en Danielle houden naast de varkens en paarden ook Texelse schapen.

Scharrelvarkens

Henk en Danielle Zoetelief houden zich vanaf hun prachtige Eagles Ranch bezig met verschillende takken van veehouderij en fokkerij. Ze zijn op Texel het meest bekend van de Paint Horses die ze met veel passie fokken.

Henk is een bevlogen boer en hij verzorgt met veel liefde een heel aantal koppels bonte scharrelvarkens. Deze varkens krijgen de tijd om bij de moederdieren op te groeien in een kleine groep en ze worden niet geforceerd op gewicht gebracht.

Den Burg, Oosterend, Den Hoorn.. de varkens van scharrelen het hele eiland over en je kunt ze dus in het Texelse landschap tegenkomen en bewonderen. Het vlees van deze prachtige dieren heeft een mooie structuur en een rijke smaak.

Schapenhouderij

Het lamsvlees van Henk en Danielle vindt ook zijn weg via I Love Texel. Henk wil zeker zijn van kwaliteit en houdt een vinger aan de pols. Na de slacht, die ook op Texel plaatsvindt, gaat hij regelmatig kijken hoe zijn varkens en lammeren er bij hangen in de slagerij.

Voor de levering aan de keuken van woonzorglocatie Gollards, onderdeel van Omring, maakt I Love Texel gebruik van zowel het varkensvlees als het lamsvlees van Henk en Danielle. Dit wordt met veel aandacht klaargemaakt door vakslager Peter Haker.

Een veelzijdig bedrijf

De Eagles Ranch

In 2011 voltooiden Henk en Danielle de nieuwbouw van de Eagles Ranch aan de Burgerdijk 4 nabij Den Burg. De oude Boerderij aan de Westerboersweg heeft plaats gemaakt voor een geheel nieuw bedrijf aan de Burgerdijk te Den Burg op Texel.

De nieuwe paardenstal biedt plaats aan pension en vakantie stalling en bij de gehele opzet van het nieuwe bedrijf is veel aandacht besteed aan het dierenwelzijn in het algemeen.

De boeren camping is mee verhuisd en biedt plaats aan 15 kampeerplaatsen.

is toegevoegd aan je winkelwagen:
Afrekenen