De Krim

Locatie

Vakantiepark De Krim is gelegen aan de Postweg in De Cocksdorp.

Producten

De Krim verkrijgt Texels Rundvlees, Lamsvlees en cadeaupakketten via I Love Texel.

I Love Texel bij De Krim

I Love Texel souvenirs worden verkocht in alle winkels van De Krim en haar andere parken.

Samen zorgen voor Texel

Samen met de koks van De Krim kijken we naar het assortiment aan Texelse producten en welke geschikt zijn om te gebruiken. Zo verzorgen we het Texels lamsvlees voor de keuken van het Krimpaviljoen. Het vlees van deze lammeren is afkomstig van boeren die met extra zorg voor het landschap werken.

De hamburgers van leveren we in verschillende varianten. De luxe Krimburger, de burger voor de barbeque en de burger voor snackbar De Koksboot.

Voor de gasten van De Krim verzorgt I Love Texel welkomst geschenken die we vullen met heerlijke lokale producten. Bij veel van de makers van deze producten is bezoek mogelijk en dat is zeker de moeite waard.

Duurzame keten

De samenwerking tussen I Love Texel en De Krim is gebaseerd op onze doelstellingen. Op een duurzame manier stimuleren van de Texelse economie en de meerwaarde van de locale voorzieningen uitbouwen.

Voor de Texelse samenleving is goede samenwerking van essentieel belang. Veel grote Texelse bedrijven nemen hun maatschappelijke verantwoording in dit proces. De Krim, met voor het grootste deel Texelse aandeelhouders, is hierin een belangrijke speler.

Zo zorgen we er voor dat Texel een fijne, kwalitatief hoogwaardige bestemming blijft voor onze gasten en dat de leefbaarheid voor de Texelaar op niveau blijft. 

Over De Krim

Het toerisme op Texel kwam in de jaren ’60 goed op gang. Het noorden van het eiland profiteerde nog niet mee van het toerisme en de economische groei rond De Cocksdorp kon wel een impuls gebruiken. In 1969 richtte een groep doortastende Texelaars uit het noorden van het eiland daarom De Krim op.

In het oprichtingsdocument van 23 juli 1969 staat: “Zij stellen zich ten doel dit terrein voor recreatiedoeleinden te exploiteren en daardoor de bestaansmogelijkheden van de inwoners van Texel en van Eierland in het bijzonder te vergroten.”

is toegevoegd aan je winkelwagen:
Afrekenen