Dapper.

Locatie

Kom gerust langs bij onze boeren op De Waddel, De Hoge Kamp of De Hemmer.

Producten

Dapper. verkoopt lamsvlees, snert en granola, en binnenkort nog meer lekkere natuurinclusieve producten.

Dapper. verkoop op Texel

Dapper. producten worden verkocht via de I Love Texel groothandel aan horeca en grootverbruiker.

Samen eten we Texel mooi en natuurlijk

Door Dapper. producten te kopen steun je boeren die niet alleen investeren in hun eigen bedrijf, maar ook in de toekomst van Texel:
Dapper. boeren werken samen aan de verkorting van de voedselketen en het herstel van de verbinding tussen burger en boer;
ze houden zich bezig met landschapsbescherming en vogelbeheer;
Dapper. boeren gaan samen op zoek naar manieren om meer natuurinclusief te werken en kringlopen sluitend te maken, met als doel meer gebruik van plaatselijke bronnen;
en investeren in het aantrekken en ontwikkelen van jonge talentvolle mensen voor duurzaamheidsvraagstukken.

Samen voor het Texelse landschap

Een belangrijke reden waarom we zo van Texel houden is haar bijzondere landschap. Een divers landschap variërend van de eeuwenoude Hoge Berg tot weidse polders beheerd door boeren. Naast de schapenhouderij en de akkerbouw is er volop ruimte voor bijzondere vogelsoorten, planten en insecten.

Natuur inclusieve landbouw, dat bijdraagt aan een duurzaam en veerkrachtig ecosysteem, is van groot belang. Boeren die natuur inclusief werken zorgen ervoor dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van het unieke landschap. Kies je voor Dapper. dan kies je voor eerlijk eten.

Dappere boeren op Texel

Wie zijn Dapper.?

Dapper. is een initiatief van oud Texelaar Dirk van der Beek en de schapenboeren Jan-Willem Bakker en Arjen Boerhorst.

Samen met het korte keten verbinder Local2Local hebben ze Dapper. ontwikkeld om een impuls te geven aan natuurinclusieve landbouw op Texel.

I Love Texel verzorgt de distributie van Dapper. lamsvlees op Texel met gekoeld transport onder andere naar vakantiepark De Krim.

is toegevoegd aan je winkelwagen:
Afrekenen