BoerLap

Locatie

Het landbouwbedrijf van BoerLap is gelegen aan De Hemmer in Den Hoorn.

Producten

De Lappen verbouwen diverse producten zoals erwten, granen, kool, aardappels en maanzaad.

Boerderijwinkel

Bij BoerLap kun je ook aan huis kopen in de winkel aan de weg. Dat is zeker de moeite waard!

Eerlijke landbouw

Landbouwbedrijf De Hemmer is van de broers Klaas en Kees Lap uit Den Hoorn. Ze ploegen met een ecoploeg die het land minder diep omploegt dan een traditionele ploeg. Ook houden ze rekening met de weidevogels en toch zijn de gebroeders Lap geen alternatieve of biologische boeren.

Ze zijn wel eigenwijs en doen het op hun eigen manier. “De Lappen zijn al sinds 1600 als boeren actief rond het kerkje van Den Hoorn. “Het is logisch dat je met zorg de grond bewerkt. Dat zit gewoon in de genen”.

Aan I Love Texel leveren de Lappen uien, aardappelen, wortelen en diverse soorten erwten. Ook zijn ze leverancier van verse frieten. De familie Lap staat bekend om hun smakelijke aardappelen.

Grote diversiteit

De gebroeders Lap verbouwen samen met hun vader die nog werkzaam is op het bedrijf veel verschillende producten. Consumptie aardappelen zoals de Doré, Agria, Frieslander en Premiere maar ook uien, kapucijners, groene erwten, suikerbieten, mosterdzaad, quinoa, haver, gerst, tarwe, maanzaad en spinaziezaad.

De teelt van maanzaad leverteen prachtig gekleurd landschap als de papaverplanten in bloei staan. Een schitterend gezicht in het oude land van Texel nabij Den Hoorn.

Bij BoerLap kun  je ook verblijven op de boerencamping. Veel ruimte, speelgelegenheid en de aanwezigheid van dieren maken het een prachtige vakantieplek voor kinderen. 

Op het oude land is het mooi boeren

BoerLap - De Hemmer

Prachtig gelegen op het oude land van Texel vind je hier het bedrijf van de familie Lap. Langs de weg is de boerderijwinkel te bezoeken. Er zijn aardappelen zoals Agria, Frieslander, Biltstar en Dore, maar ook bijvoorbeeld capucijners en verschillende soorten uien te koop.

In het seizoen zijn er verse groenten uit eigen tuin en eieren te verkrijgen.

is toegevoegd aan je winkelwagen:
Afrekenen